ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους κυπριακής εταιρίας- Αντιμετώπισε βλάβη- Τέθηκαν σε συναγερμό οι αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους κυπριακής εταιρίας- Αντιμετώπισε βλάβη- Τέθηκαν σε συναγερμό οι αρχές

Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε την πτήση από το Τελ Αβίβ στο Ηράκλειο, όταν στον εναέριο χώρο της Κύπρου, παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα ο πιλότος να ζητήσει άδεια για αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα.

Το επιβατικό αεροσκάφος το οποίο μεταφέρει 105 ανθρώπους, προσγειώθηκε γύρω στις 19:00 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με τις αρχές του αεροδρομίου σύμφωνα με έγκυρη πηγή που επικοινώνησε η ιστοσελίδα να τίθενται σε συναγερμό και να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα «έκτακτης ανάγκης».

Ευτυχώς ο πιλότος κατέφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος της εταιρίας ΤUS (Κυπριακή εταιρία) με επιτυχία και η περιπέτεια για τους 105 Ισραηλινούς να λαμβάνει τέλος χωρίς οποιαδήποτε παρατράγουδα με την αερογραμμή πλέον να μεριμνεί για την ασφαλή μετάβαση των επιβατών στον τελικό προορισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.