Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου έδιωξε ένοπλους ληστές με σκουπόξυλο

Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου έδιωξε ένοπλους ληστές με σκουπόξυλο

Η κάμερα καταγράφει τρεις ένοπλους ληστές να εισβάλλουν σε κομμωτήριο στο Χιούστον του Τέξας.

Στο κατάστημα επικρατεί πανικός. Οι ληστές απειλούν με όπλα πελάτισσες και υπαλλήλους, ζητώντας τους λεφτά. Υπολογίζουν όμως χωρίς τον... ξενοδόχο.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται από ένα άλλο δωμάτιο ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου με ένα σκουπόξυλο στα χέρια και τους παίρνει στο κυνήγι. Οι κλέφτες δείχνουν σαστισμένοι, το βάζουν στα πόδια και κρύβονται σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Αργότερα θα διαφύγουν με ένα πράσινο φορτηγάκι.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 2 Αυγούστου στις 8.15μμ τοπική ώρα στην περιοχή Χόμστεντ του Χιούστον.

Aπό Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE