ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Λύση» από Ζέτα και Καδή – Αποδεκτές προτάσεις εκπαιδευτικών

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Λύση» από Ζέτα και Καδή – Αποδεκτές προτάσεις εκπαιδευτικών

Αναθεωρημένη πρόταση για εκτόνωση της κρίσης στην Παιδεία ετοιμάζεται στο Προεδρικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ, Υπουργός Εργασίας και Υπουργός Γεωργίας ετοιμάζουν νέα πρόταση της Κυβέρνησης, που θα ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Ζέτα Αιμιλιανίδου και Κώστας Καδής, ως αποτέλεσμα παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, επιχειρούν να σταματήσουν τον πόλεμο που μαίνεται εδώ και δυο μήνες.

Όπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τη συγκατάθεσή του για μια νέα κυβερνητική πρόταση που θα περιέχει προτάσεις από την ΠΟΕΔ, την ΟΕΛΜΕΚ και την ΟΛΤΕΚ.

Εξάλλου, κοινή συνεδρίαση πραγματοποιούν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις για να εξετάσουν τόσο τις αποφάσεις της Κυβέρνησης όσο και τα επόμενα βήματά τους.

Παρατηρείται δε έντονο παρασκήνιο και μια τιτάνια προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων μερών για να αρχίσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

Πάντως, η ΠΟΕΔ και τα μέλη της ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους μαθητές, διανέμοντας κανονικά τα σχολικά βιβλία της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE