ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ήταν σταθμευμένος έξω από σχολείο –'Φορτωμένοι' με παράνομα οι νεαροί

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ήταν σταθμευμένος έξω από σχολείο –'Φορτωμένοι' με παράνομα οι νεαροί

Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 06/09 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:25μ.μ., μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο 18χρονου, έξω από σχολείο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο, μήκους 70 εκατοστών.

Ο 18χρονος, κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην ίδια περιοχή, μέλη της Αστυνομίας, ερεύνησαν τη μοτοσικλέτα 19χρονου, κατοίκου Λευκωσίας.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια και μια σιδερογροθιά, με ενσωματωμένο μαχαίρι.

Ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.