ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν σε οικία Ρωσίδας - 'Σήκωσαν' όχημα Σύριου

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν σε οικία Ρωσίδας - 'Σήκωσαν' όχημα Σύριου

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής οχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό της Πέγειας στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (6/9) από Ρωσίδα επισκέπτρια στην Κύπρο ότι στις 6.9.2018 μεταξύ των ωρών 13.00 – 22:00 διαρρήχθηκε η κατοικία της.

Από τη διάρρηξη, ανέφερε στις ανακριτικές αρχές, κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά αξίας 2.300 ευρώ και 200 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, καθώς και χρηματικό ποσό 1.500 ευρώ σε μετρητά.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας επισκέφτηκαν τη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης.

Όπως διαφάνηκε, η είσοδος και έξοδος των δραστών στην κατοικία επιτεύχθηκε από κλειστή αλλά απασφάλιστη μπαλκονόπορτα του σαλονιού της κατοικίας, που παραβιάστηκε με φυσική βία.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στη μία περίπου τα ξημερώματα από κάτοικο Κύπρου από τη Συρία ότι κλάπηκε μεταξύ των ωρών 20:00 – 24:00 τα μεσάνυχτα το όχημα του αξίας 800 ευρώ που είχε σταθμευμένο έξω από την κατοικία του επί της οδού Αθηνάς.

Η Αστυνομία και στις δύο περιπτώσεις συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται και για τις δύο περιπτώσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top