ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση οι δύο Τουρκοκύπριοι – Οδηγούσαν αμέριμνοι κλοπιμαίο αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό κράτηση οι δύο Τουρκοκύπριοι – Οδηγούσαν αμέριμνοι κλοπιμαίο αυτοκίνητο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους, οδηγήθηκαν το Σάββατο (8/9), δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 27 ετών.

Συνελήφθησαν στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/9), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Συγκεκριμένα, στις 3:30 τα ξημερώματα, περίπολο της τροχαίας εντόπισε να κινείται στην περιοχή του παλιού λιμανιού αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 11 του περασμένου Ιουνίου στη Λευκωσία.

Το περιπολικό της τροχαίας επιχείρησε να ανακόψει για έλεγχο το αυτοκίνητο, ωστόσο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατάφερε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού. Περιπολικό του ΟΠΕ έριξε ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό εναντίον του αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος όμως συνέχισε, σύμφωνα με την Αστυνομία, απτόητος την πορεία του.

Τελικά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε ανοικτή περιοχή στο Ζακάκι. Σε εκατό μέτρα απόσταση, τα μέλη της αστυνομίας αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να τρέχουν.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν χρησιμοποιώντας «την ανάλογη βία», καθώς ο ένας από αυτούς φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Οι δύο δεν είχαν ταυτότητες ή άλλα έγγραφα στην κατοχή τους. Μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο Τουρκοκύπριους, κάτοικους Λευκωσίας, 40 και 27 χρόνων.

Προφορικά ο ένας εκ των δύο φέρεται να παραδέχθηκε ότι επέβαινε στο αυτοκίνητο με άλλα δύο πρόσωπα. Για την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί ένα ακόμη πρόσωπο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί εάν οι ύποπτοι εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top