ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Ποτάμια ή δρόμοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί – Ποτάμια ή δρόμοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονη βροχόπτωση ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (9/9) σε περιοχές της Λευκωσίας.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, στην Αγλαντζιά παρατηρούνται ακραία καιρικά φαινόμενα.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποταμούς, ενώ η βροχόπτωση είναι δυνατή.

Εξάλλου, όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία, κατολισθήσεις παρατηρούνται στους δρόμους Πλατρών-Τροόδους, Προδρόμου-Τροόδους, Αμιάντου-Καρβουνά και Μονιάτη-Πλατρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE