ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, συνεχίζουμε ταπεινά, προσγειωμένα και όχι μεγάλα λόγια».

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, συνεχίζουμε ταπεινά, προσγειωμένα και όχι μεγάλα λόγια».

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στον Super Sport FM το μέλος του γραφείου τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, ο οποίος αναφέρθηκε στον χθεσινοβραδινό νικηφόρο αγώνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου επί τις Σλοβενίας.

Αρχικά παρατήρησε «Είδαμε μια Εθνική όπως την θέλαμε, έβγαλαν πάθος και δεν τα παράτησαν όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχα όλα τα συστατικά για να πανηγυρίσουμε μια νίκη που μας ανεβάζει στους τρεις βαθμούς και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για την συνέχεια.  Η Βουλγαρία έχει το απόλυτο. Βλέποντας τη Βουλγαρία να κερδίζει τη Νορβηγία είναι ένας όμιλος στον οποίο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, συνεχίζουμε ταπεινά, προσγειωμένα και όχι μεγάλα λόγια».

Το ότι μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική μας ομάδα έδειξε δυο διαφορετικά πρόσωπα σχολίασε «Όσοι είναι κοντά στην Εθνική ήξεραν τι μπορούν να δώσουν αυτά τα παιδιά, ξέραμε πολύ καλά πόση ποιότητα υπάρχει και πόση δουλειά γίνεται ενετός και εκτός γηπέδου. Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση στη Νορβηγία δεν δικαίωσαν αυτά που θέλαμε αλλά ήρθε το χθεσινό παιχνίδι για να δείξει πόσο μετρούμε σαν ομάδα.  Πείσμωσαν οι ποδοσφαιριστές, ήταν αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στον μοναδικό χώρο που μπορούν να το κάνουν, στο γήπεδο. Μετά τη Νορβηγία υπήρξε απίστευτη στήριξη στην ομάδα, κανείς δεν έχασε την εμπιστοσύνη του, όλοι αγκάλιασαν τους παίκτες και τον προπονητή γιατί ξέραμε τι μπορούν να δώσουν στο γήπεδο. Οι συγκυρίες αυτή την φορά ήταν υπέρ μας, χρειάζεται και η τύχη. Είναι πολλά τα σημεία που καθορίζουν την έκβαση μιας αναμέτρησης».

Για τη λιγοστή παρουσία του κόσμου και εάν υπάρχουν λόγοι ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής τόνισε «Ήταν λίγα τα εισιτήρια αλλά υπάρχουν λόγοι. Ήταν αργά το παιχνίδι, σήμερα άνοιξαν τα σχολεία και ήταν αποτρεπτικό για οικογένειες ήταν και η ήττα στη Νορβηγία, είναι και η κάρτα φιλάθλου την οποία ο κόσμος δεν την συνήθισε ακόμα. Αρκετός κόσμος ήρθε και έφυγε γιατί υπήρχαν ουρές στα συνεργεία για έκδοση κάρτας φιλάθλου. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα στη Νορβηγία. Ελπίζουμε και είμαι σίγουρο ότι με την προσπάθεια που θα γίνει θα έχουμε περισσότερο κόσμο τον Νοέμβριο. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν, έμειναν μέχρι τέλους και στήριξαν την ομάδα. Απολογούμαστε σε αυτούς που ήρθαν και δεν μπήκαν στο γήπεδο, δεν είναι ευθύνη της ΚΟΠ η έκδοση κάρτας φιλάθλου».

Για τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών ότι έδωσαν απαντήσεις «Υπάρχει κριτική και κριτική, είναι η καλόπιστη και αυτή που μηδενίζει τα πάντα. Ένιωσαν από κάποια σχόλια προσβεβλημένοι. Αυτό δεν είναι μυστικό, υπήρξε κριτική που τους παρουσίαζε σαν τους χειρότερους ποδοσφαιριστές και την χειρότερη ομάδα. Έγινε προσπάθεια από όλους αλλά δεν βγήκαν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Δεν ήμασταν η χειρότερη ομάδα και ούτε θα κατακτήσουμε το Γιούρο επειδή νικήσαμε στην Σλοβενία. Άκουσαν κάποια πράγματα που τους έθιξαν σαν επαγγελματίες».

Για τη συνέχεια «Θα πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη. Υπάρχει ένας μήνας για τον προπονητή να αναλύσει τους αντιπάλους. Θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι. Όταν πλησιάσει εκείνη η ώρα θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να αντεπεξέλθουμε. Είναι δύο εκτός έδρας ματς με Βουλγαρία και Σλοβενία και θα καταδείξουν πόσο ενδιαφέρον θα έχουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στην έδρα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top