ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Λαβόρδε για ΑΕΛ και οι διεθνείς – Τι θα πράξει ο Λέβι με τον Κολομβιανό

Ο Λαβόρδε για ΑΕΛ και οι διεθνείς – Τι θα πράξει ο Λέβι με τον Κολομβιανό

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, αφού από αύριο (11/09) επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ, που έχει οριστεί για την επόμενη Δευτέρα (17/10).

Η αυριανή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Λαβόρδε, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, για να αξιολογηθεί η κατάσταση του.

Ακόμα όμως κι αν τα καταφέρει, μόνο σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα ενόψει ΑΕΛ, όμως αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες του, αν και ο Ρόνι Λέβι δύσκολα θα πάρει το ρίσκο, εάν υπάρχει έστω και ο παραμικρός φόβος υποτροπής.

Η κατάσταση του πάντως θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες και όλα είναι ανοιχτά…

Το πιθανότερο όμως είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Σημειώνουμε ότι επιστρέφουν και οι διεθνείς, αφού οι Οικονομίδης, Ντούρις και Κατσιαράβα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες και απομένει να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και κάποιοι νεαροί.

Πιθανόν από την Πέμπτη να είναι όλοι παρόντες στις προπονήσεις, όταν και θα αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top