ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από το… καθήκον! Μόνο ΕΚΕΙ πρέπει να δίνουν απαντήσεις και όχι με ατάκες

Δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από το… καθήκον! Μόνο ΕΚΕΙ πρέπει να δίνουν απαντήσεις και όχι με ατάκες

Την αντίδραση την περιμέναμε και ήταν λογικό αυτό από πλευράς της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Πιο χειρότερα από αυτό που παρουσίασε την περασμένη Πέμπτη στη Νορβηγία δεν υπήρχε.

Διαβάστε:

Ποιοι στόχοι… απλά βάλτε του «ρίγανη»!

Η κριτική που έγινε και από μέρους μας, αλλά και από άλλα ΜΜΕ, όσο και απλό ποδοσφαιρικό κόσμο που θέλει να βλέπει την Εθνική να… λάμπει αγωνιστικά και να μην είναι κομπάρσος και «σάκκος του μποξ», καθώς και απρόσωπη και τραγική, όπως ήταν πρόσφατα στη Νορβηγία, ωφέλεσε σε μεγάλο βαθμό όλους εκεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να πειστούν και να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα με το σήμα της Κύπρου μας στο στήθος.

Φυσικά, αυτό το πείσμα, αλλά και η θέληση, το πάθος, το καθαρό μυαλό, η προσπάθεια, θα πρέπει να έχει και συνέχεια, να σταθεροποιηθεί η Εθνική Κύπρου σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι όλο και καλύτερο και πιο βελτιωμένο.  Ουδεις επιθυμεί να γίνει κάτι που γίνεται συνήθως εδώ και χρόνια, όταν κάποιοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις επιλέγουν παιχνίδια, ενώ σε άλλα… σφυράνε αδιάφορα.

Όλοι όσοι έπαιξαν και είχαν ρόλο στο παιχνίδι της Νορβηγίας φέρουν την ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα και την κάκιστη εμφάνιση.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν και ανέτρεψαν το 0-1 σε 2-1 με τη Σλοβενία αξίζουν συγχαρητηρίων, αλλά προσγειωμένα και σοβαρά να συνεχίσουν και όχι είτε με Βουλγαρία, είτε με Νορβηγία, είτε στη Σλοβενία, να δείξουν πάλι ένα πρόσωπο που θα προκαλέσει νέα «φουρτούνα»!

Καλά τα πανηγύρια, αλλά το να βγαίνουν οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Ανδρών και να μιλάνε για άδικη κριτική και όχι μόνο, αυτό δεν τους επαινεί, αλλά απεναντίας θα πρέπει να τους προβληματίσει ιδιαίτερα γιατί έφεραν κόσμο και κοσμάκι να τους την… πει, και δεν μπήκαν στον κόπο αγωνιστικά να μην δώσουν αφορμές για κριτικές και επίρριψη ευθυνών.

Καλά – καλά, ένα τρίποντο ήταν αυτό με τη Σλοβενία και τίποτα παραπάνω.  Στα πόδια των διεθνών παικτών και στο μυαλό του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών Κύπρου είναι να διαφανεί εάν μπορεί αυτή η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους, το κάτι παραπάνω, το επιπλέον βήμα που εδώ και χρόνια οραματιζόμαστε και θέλουμε όλοι από την αγαπημένη μας ομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Μην ξεκινήσουν να ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΝ…

ΠΡΑΜΑΤΑ και ΘΑΜΑΤΑ! Για κλήσεις σε Εθνικές ομάδες…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top