ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προετοιμασία για Πάφο με το… μυαλό στη Λάτσιο – Μονόδρομος για Σωφρόνη το ροτέισιον

Προετοιμασία για Πάφο με το… μυαλό στη Λάτσιο – Μονόδρομος για Σωφρόνη το ροτέισιον

Στον Σαββατιάτικο (15/09, 19:00) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη φιλόδοξη και φέτος Πάφο στο Τσίρειο, είναι στραμμένη η προσοχή του Απόλλωνα, ο οποίος ρίχνεται με… καθυστέρηση στη μάχη του πρωταθλήματος, αφού ως γνωστό, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια που θα έδινε την πρώτη και τη δεύτερη αγωνιστική, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Σε αυτό το ματς, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει ροτέισιον, αφού τη μεθεπόμενη Πέμπτη (20/09, 19:55) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Λάτσιο για την πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Κύπριος τεχνικός θέλει να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος.

Κάποιοι παίκτες που… τράβηξαν «κουπί» μέχρι τώρα, αναμένεται να πάρουν ανάσες στο ματς με την Πάφο, για να είναι ξεκούραστοι και «φρέσκοι» για τη μάχη με τους Ιταλούς, αφού σε αυτό το ματς χρειάζονται δυνατά πνευμόνια και αντοχές από όλους τους παίκτες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει η Λεμεσιανή ομάδα.

Υποψήφιοι για… τον πάγκο σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα ρεβάνς με τη Βασιλεία, είναι οι Βασιλείου, Σακέτι, Χάμπος Κυριάκου, Παπουλής και ένας εκ των Ρομπέρζ και Γιούστε, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα ξεκουραστούν όλοι, ενώ αν ο Κύπριος τεχνικός έχει στο μυαλό του να… διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Μάγκλιτσα κόντρα στη Λάτσιο, τότε απέναντι στην Πάφο θα πάρει φανέλα βασικού ο Ζελάγια.

Από εκεί και πέρα, εκτός αρχικής ενδεκάδας από το Σαββατιάτικο ματς με την Πάφο θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο… αναντικατάστατος Ζοάο Πέδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακόμα κι αν είναι 100% έτοιμος, λογικά θα προφυλαχθεί, με τον Μάριο Στυλιανού να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Βέβαια, όλα αυτά είναι εικασίες με βάση τη λογική, αφού κανείς από εμάς δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά σκέφτεται ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του και τις οριστικές του αποφάσεις για τον καταρτισμό των αγωνιστικών του πλάνων, θα τις πάρει στις επόμενες προπονήσεις.

Όμως επειδή ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι, η επιλογή του ροτέισιον φαντάζει… μονόδρομος και θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσες αλλαγές θα κάνει τελικά ο Κύπριος τεχνικός στο ματς με την Πάφο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει ένα πλούσιο και ποιότικο ρόστερ στη διάθεση του και το οποιοδήποτε κενό μπορεί να καλυφθεί επάξια.

Σημειώνουμε ότι θέση βασικού διεκδικούν μεταξύ άλλων, οι Σουμά, Μάρκοβιτς, Ντίλαν, Περέιρα και Καραγιόλ, ενώ είναι αμφίβολος ο Μπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top