ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 507 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό - Ανακοινώνεται η ποινή του

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 507 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό - Ανακοινώνεται η ποινή του

Στις 20 Σεπτεμβρίου η επιβολή ποινής στον 56χρονο για υπόθεση απόσπασης ποσού 571 χιλ ευρώ με ψευδείς παραστάσεις.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (11/9) 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος .

Ο 56χρονος παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 20.9.2018 για την επιβολή ποινής. Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από πρώην εκπαιδευτικό 74 ετών, ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 201, 56χρονος μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό 571 χιλιάδων ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης για όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη ο 56χρονος.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top