ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «λαμπάδα» το ταξί

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «λαμπάδα» το ταξί

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που τέθηκε σε όχημα εταιρείας ταξί στην Πάφο

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα που ανήκει σε εταιρεία υπεραστικών  ταξί στην Πάφο .

Σύμφωνα με τις περαιτέρω έρευνες που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου  και μετά από σχετική επιθεώρηση που έγινε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία υπαλλήλου – οδηγού της εταιρείας ηλικίας 66 ετών  στις 02:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης 13/09.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE