Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός ο 16χρονος που έπεσε στο ενετικό λιμάνι

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός ο 16χρονος που έπεσε στο ενετικό λιμάνι

Σοκ προκαλεί η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/9) στο Ηράκλειο όταν ένας 16χρονος έχασε την ζωή του μετά από πτώση στο ενετικό λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν με έναν φίλο του κι έκαναν βόλτα στο ενετικό λιμάνι όταν – άγνωστο πως – ο 16χρονος έπεσε από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο καθώς ο ανήλικος είχε εγκλωβιστεί στα μπλόκα που υπήρχαν στο ενετικό λιμάνι.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες με την σορό του να παραλαμβάνεται από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες του λιμεναρχείου Ηρακλείου ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE