Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν με έναν φίλο του κι έκαναν βόλτα στο ενετικό λιμάνι όταν – άγνωστο πως – ο 16χρονος έπεσε από το βόρειο τμήμα του λιμενοβραχίονα στη θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο καθώς ο ανήλικος είχε εγκλωβιστεί στα μπλόκα που υπήρχαν στο ενετικό λιμάνι.
Δυστυχώς ο άτυχος νέος ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες με την σορό του να παραλαμβάνεται από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες του λιμεναρχείου Ηρακλείου ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος.
Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις