ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Άγρια επίθεση Χρυσαυγιτών σε στέλεχος του ΣΥΡΙΣΑ σε δημόσιο χώρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Άγρια επίθεση Χρυσαυγιτών σε στέλεχος του ΣΥΡΙΣΑ σε δημόσιο χώρο

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία του τραυματισμένου στελέχους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση, σύμφωνα με καταγγελίες από ομάδα Χρυσαυγιτών.

Σύμφωνα με τον iEfimerida, o 28χρονος Βαγγέλης το Σάββατο (15/9), ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου για να πάει σε αντιφασιστική συναλία που διεξαγόταν στο Κερατσίνι, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα, δέχθηκε αρχικά επίθεση από ομάδα τεσσάρων νεοναζί, οι οποίοι στη συνέχεια τον χτύπησαν άγρια με κλωτσιές στο κεφάλι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται έως τώρα για παρακολούθηση λόγω των κρανιακών κακώσεων που φέρει από κλοτσιές στο κεφάλι.

Ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, αναφέρει: 

«Αυτός είναι ο Βαγγέλης. Ο Βαγγέλης έπεσε εχθές, στις 6 το απόγευμα, θύμα ενέδρας από δύο Χρυσαυγίτες στην αφετηρία των λεωφορείων του Περάματος. Ο Βαγγέλης είναι μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα γνωστός στη Σαλαμίνα, για την αντιφασιστική του δράση. Ο Βαγγέλης και όλοι όσοι είμαστε ταγμένοι στο Αντιφασιστικό κίνημα, δεν θα φοβηθούμε και δεν θα σταματήσουμε να αντιμαχόμαστε τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής με όλες μας τις δυνάμεις. Και θα νικήσουμε.

Σημ. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν εισαχθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου παρέμεινε για παρακολούθηση λόγω των κρανιακών του κακώσεων από κλοτσιές στο κεφάλι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top