ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και προστασία των παιδιών κατά τη διάρκεια της απεργίας των εκπαιδευτικών που αρχίζει την Τρίτη (18/9).

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9), αναφέρει ότι ενημερώνει τους γονείς ότι, ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών, δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει, κατά τη διάρκεια της απεργίας, ασφάλεια και προστασία εντός των σχολικών χώρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE