Γιώργος Κούμας στο ThemaOnline περί ασυμβίβαστου: «Έχουν διερευνηθεί…»

Γιώργος Κούμας στο ThemaOnline περί ασυμβίβαστου: «Έχουν διερευνηθεί…»

Τις δικές του θέσεις για το θέμα ασυμβίβαστου που έθεσε με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα μας , εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

«Τα θέματα που θέτετε έχουν ήδη απασχολήσει τις Αρχές της Κύπρου από το 2014 κι έχουν διερευνηθεί, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε επιλήψιμο. Το θέμα ασυμβίβαστου έχει τεθεί πάλι στο παρελθόν» μας ανέφερε ο κ. Κούμας, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί.

Του ζητήσαμε επιπλέον διευκρινήσεις για το ζήτημα, ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά να δηλώσει κάτι, παραπέμποντάς μας στην αρχική του τοποθέτηση.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE