Οι ευχές της Ευριπίδου στην κόρη της: «Να μας δίνει ο Θεός δύναμη...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Οι ευχές της Ευριπίδου στην κόρη της: «Να μας δίνει ο Θεός δύναμη...» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με μια ανάρτησή της στα social media ευχήθηκε στην κόρη της, που σήμερα γιορτάζει. 

Η κόρη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου την Τρίτη, 18/9, έχει την ονομαστική της εορτή και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά με μια συγκινητική ανάρτηση.

Τα λόγια της στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Να ζήσεις φώς της ζωής μας... Να μας φωτίζεις με αγάπη και ευγνωμοσύνη για οσα μας προσφέρεις καθημερινά! Να μας δίνει ο Θεός δύναμη να σε μεγαλώνουμε και να είμαστε κοντά σου, μέχρι να μην μας εχεις ανάγκη κ να ανοίξεις τα φτερά σου!!! Να ζήσεις Αριάδνη μας...Να ζήσεις με ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ αθώα μου ψυχούλα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.