ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπάρχει μια μεγάλη Μυθο-παρανόηση. Ετοιμαστείτε!

Υπάρχει μια μεγάλη Μυθο-παρανόηση. Ετοιμαστείτε!

SMALLFOOT : (Ο Μικροπόδαρος)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ετοιμαστείτε για μια…χιονοστιβάδα διασκέδασης στο «Μικροπόδαρο» (Smallfoot).

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο.

Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.


ΠEΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην αμερικάνικη version της ταινίας τις φωνές τους δανείζουν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ («The LEGO® Batman Movie», ταινίες «Jump Street») ως το Γέτι Μίγκο και Τζέιμς Κόρντεν («Trolls», «The Emoji Movie»), ως o Πέρσι. Μαζί τους η Ζεντάγια («Spider-Man: Homecoming»), Common («Selma»), ΛεΜπρον Τζέιμς («Space Jam 2»), Τζίνα Ροντρίγκεζ («Jane the Virgin»), Ντάνι ΝτεΒίτο («The Lorax», «Erin Brockovich»), Γιάρα Σαίντι (τηλεοπτική σειρά «Black-ish»), Έλι Χένρι (τηλεοπτική σειρά «Justice League Action») και Τζίμι Τάτρο («22 Jump Street»).

Η σκηνοθεσία της ταινίας «Ο Μικροπόδαρος» (Smallfoot) είναι του Κάρεϊ Κερκπάτρικ, βραβευμένου με το Annie Award για την ταινία «Πέρα από το Φράχτη» και υποψήφιου για Βραβείο Annie για τα σενάρια των ταινιών «Οι Κότες το Σκασαν» και «Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο».

Πρωταγωνιστούν (Φωνές): Έμα Τόμσον
Ρόουαν Άτκινσον
Μπεν Μίλερ
Όλγκα Κιριλένκο


Σκηνοθέτης: Καρέϊ Κερκπάτρικ

Από τις 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top