ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η «Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.» ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο

 Η «Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.» ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο

Η εταιρεία «ΚΑΥΚΑΣ», γνωστή για την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα της στην ελληνική αγορά, επεκτείνει το δίκτυο της στην Κυπριακή αγορά με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Λεμεσό. Χάρη στην αυξανόμενη δραστηριότητα στον κατασκευαστικό κλάδο και τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που είτε ολοκληρώνονται είτε είναι σε κατάσταση υλοποίησης, οι μεγάλες ανάγκες της Κυπριακής αγοράς αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την εις βάθος γνώση για τη συγκεκριμένη αγορά, η «ΚΑΥΚΑΣ» είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστών στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων καθώς και της βιομηχανίας που προσφέρει η «ΚΑΥΚΑΣ», οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, εύκολα και γρήγορα με το εξειδικευμένο προσωπικό να είναι πάντα στη διάθεσή τους.

Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της «ΚΑΥΚΑΣ», δήλωσε: «Πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα, επώνυμα προϊόντα άριστης ποιότητας, καθώς και λύσεις για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των κατηγοριών πελατών μας, ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, με τη δέσμευση ότι με την παρουσία μας θα καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών-συνεργατών μας, θα εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά, και θα αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας «ΚΑΥΚΑΣ» στη Κύπρο είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτή τη νέα αρχή, με το δεύτερο κατάστημα να ακολουθεί πολύ σύντομα σε ένα χώρο 1000m2 στη Λευκωσία, επί της οδού Στροβόλου».


Διεύθυνση καταστήματος: Ανδρέα Καριόλου 40, Άγιος Αθανάσιος Λεμεσού
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 07:30-19:00, Σάββατο 07:30 – 14:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 25724430, FAX: +357 25724431, e-mail: [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top