ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία εκπαιδευτικού «Μαθητής Γυμνασίου ξυλοκόπησε καθηγήτρια» - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγελία εκπαιδευτικού «Μαθητής Γυμνασίου ξυλοκόπησε καθηγήτρια» - VIDEO

Σε επώνυμη- δημόσια καταγγελία, προχώρησε η εκπαιδευτικός Ίρις Ταλιαδώρου, για μαθητή που ξυλοκόπησε καθηγήτρια σε σχολείο.

Συγκεκριμένα όπως ανάφερε στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» η κα. Ταλιαδώρου, το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2018 σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας.

Η εκπαιδευτικός που δέχθηκε την επίθεση από τον μαθητή, νοσηλεύθηκε αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να λείπει για μήνες από τα καθήκοντά της στο σχολείο.

Η κα. Ταλιαδώρου, υποστήριξε επίσης ότι ο εν λόγω μαθητής προηγουμένως φοιτούσε σε άλλο σχολείο όπου και εκεί, είχε ξυλοκοπήσει καθηγήτρια και γι’ αυτό μετατέθηκε στο Γυμνάσιο όπου συνέβη το περιστατικό τον Μάρτιο.

Όπως είπε η εκπαιδευτικός που έκανε την επώνυμη καταγγελία, ο συγκεκριμένος μαθητής αν και δεν γνωρίζει αν είναι της ειδικής εκπαίδευσης, χρειαζόταν συνοδό, ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας δεν διόρισε κάποιον.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας. Ταλιαδώρου, λειτουργός του Υπουργείου επισκέφθηκε το συγκεκριμένο Γυμνάσιο και τους πρότεινε να αποκοπεί μισθός από τους καθηγητές για τον συνοδό που θα διοριζόταν για τον εν λόγω μαθητή.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα της εκπομπής με την καταγγελία της κας. Ίρις Ταλιαδώρου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top