ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ώρα έξω από το Λανίτειο οι εκπαιδευτικοί της Επαρχίας Λεμεσού

Για μια ώρα έξω από το Λανίτειο οι εκπαιδευτικοί της Επαρχίας Λεμεσού

Έξω από τα Λανίτεια Εκπαιδευτήρια συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 19/09 εκατοντάδες εκπαιδευτικοί της Επαρχίας Λεμεσού, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που οργάνωσαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις σε όλες τις επαρχίες.

Οι εκπαιδευτικοί ανάρτησαν πανό έξω από το χώρο του Λανιτείου στο οποίο αναγραφόταν "Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου - Απεργία" και πορεύθηκαν προς το χώρο που βρίσκεται το μνημείο της Μαθητιώσας Νεολαίας, ενώ διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε διερχόμενους οδηγούς, για τους λόγους της 48ωρης απεργίας τους.

Μιλώντας στους συγκεντρωθέντες, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Γραφείου της ΟΕΛΜΕΚ Λεμεσού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, διαμήνυσε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα είναι αγώνας διαρκείας.

" Όπως δήλωσε η Κυβέρνηση, προσπάθησε να κόψει το 13% αυτό που ονομάζει απαλλαγές, με στόχο να κόψει και το άλλο 87%. Οπότε δεν σταματούμε εδώ, για την αξιοπρέπεια μας, για το δημόσιο σχολείο, και θα είμαστε εδώ σε κάθε προσκλητήριο αγώνα για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους", είπε.

Η ενημερωτική εκστρατεία έξω από το χώρο των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων διήρκεσε γύρω στη μια ώρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 χθες το απόγευμα στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top