ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μερκής: ‘θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά και να μειώσουμε τα αρνητικά’

Μερκής: ‘θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά και να μειώσουμε τα αρνητικά’

Στην Cytavision μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο Γιώργος Μερκής. Ο διεθνής Κύπριος αμυνιτκός μίλησε για το παιχνίδι και για την ομάδα.

Δείτε τι δήλωσε ο Μερκής:

‘Όταν κερδίζεις πρέπει να είσαι χαρούμενος. Περάσαμε μέσα από μια δύσκολη έδρα και ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα είχε κούραση και τραυματισμούς, και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία που επηρεάζουν λίγο το κλίμα. Θα δουλέψουμε σωστά με τον Γιώργο Κωστή, είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει πλαισιώσει σπουδαίους προπονητές και έχει μάθει πολλά και σε βάθος χρόνου ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα βλέπει την ομάδα που πρέπει. Σε ένα αγώνα υπάρχουν θετικά και αρνητικά, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά και να μειώσουμε τα αρνητικά. Τώρα έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε με το τρόπο του νέου προπονητή’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top