Η πιο ασυνήθιστη προεκλογική εκστρατεία στο Περού: Ο Λένιν πολεμά τον Χίτλερ για τη Δημαρχία - ΦΩΤΟ

Η πιο ασυνήθιστη προεκλογική εκστρατεία στο Περού: Ο Λένιν πολεμά τον Χίτλερ για τη Δημαρχία - ΦΩΤΟ

Σε μια μικρή αγροτική πόλη των κεντρικών Άνδεων στο Περού, ο Χίτλερ ελπίζει να επιστρέψει στην εξουσία, παρά την απειλή του αντιπάλου του, του Λένιν.

Τα σλόγκαν της εκστρατείας «ο Χίτλερ επιστρέφει» και «Χίτλερ με το λαό» εμφανίζονται στην ορεινή πόλη Γιουνγκάρ, όπου ο τοπικός πολιτικός Χίτλερ Άλμπα επιδιώκει μια νέα θητεία ως δήμαρχος.

«Είμαι ο καλός Χίτλερ», λέει ο Άλμπα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο RPP.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.