Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Να συζητηθούν και οι μισθοί των Διευθυντών σχολείων – Η απάντηση Μιχαηλίδη σε Φυλακτού

Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Γενικού Ελεγκτή και Προέδρου της ΠΟΕΔ.

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε με tweet στην ανάρτηση του Προέδρου της ΠΟΕΔ, Φίλιου Φυλακτού, σχετικά με τη συσχέτιση μισθών Γενικού Ελεγκτή και πρωτοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Ο κ. Φυλακτού έγραψε συγκεκριμένα: «Άνοιξε τρύπες και έπεσε μέσα ο χρυσοπληρωμένος κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης! Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2017, ο μισθός του κ. Μιχαηλίδη είναι 5πλάσιος από τον μισθό του πρωτοδιόριστου εκπαιδευτικού! €120.000 τον χρόνο ο κ. Μιχαηλίδης. €23 000 ο πρωτοδιόριστος εκπαιδευτικός.»

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE