ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο 43χρονος μαστροπός - Εξέδιδε 36χρονη και 25χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί ο 43χρονος μαστροπός - Εξέδιδε 36χρονη και 25χρονη

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε την Κυριακή (23/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον του 43χρονου μαστροπού.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, παράνομης κατοχής περιουσίας, εμπορίας προσώπων και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, άρχισε μετά από επιχείρηση του ΟΠΕ Λευκωσίας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (21/9/2018), σε περιοχή της Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω επιχείρησης, τα μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη 36χρονης, η οποία εντοπίστηκε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, με άνδρα, σε δημόσιο χώρο. Επίσης, στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε να επιδίδεται σε πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής και 25χρονη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην πιο πάνω περιοχή εντοπίστηκε και ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Στην κατοχή του, είχε εντοπιστεί μετά από έρευνα, το χρηματικό ποσό των €530, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης και τις ανακρίσεις που ακολούθησαν, φαίνεται ότι τόσο η 36χρονη, όσο και η 25χρονη, είναι θύματα εμπορίας προσώπων. Αφού η 36χρονη απολύθηκε της κράτησης της, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο διαμονής.

Από τις εξετάσεις, εξασφαλίστηκε και μαρτυρία εναντίον του 43χρονου. Βάσει της μαρτυρίας αυτής, εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων, της μαστροπείας, της προαγωγής διαφθοράς γυναίκας με απειλές, της εκμετάλλευσης πορνών και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Τα πιο πάνω αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών, 2016 και 2018, στη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κύπρο.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top