ΔΙΕΘΝΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γκουτέρες - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γκουτέρες - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

ωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.

Από το γραφείο του εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ έγινε γνωστό ότι ο κ. Γκουτέρες εγκωμίασε την εξαίρετη συνεργασία του διεθνούς οργανισμού με την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της χώρας σε περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες. 

"Ο ΓΓ και ο Πρόεδρος συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία, με τον ΓΓ να καλωσορίζει τη συμφωνία που επετεύχθη στις 17 Σεπτεμβρίου για δημιουργία αποστρατικοποιημένης ζώνη στο Ιντλιμπ", όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών μια μέρα πριν από την ομιλία του Τούρκου Προέδρου στην 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ο κ. Ερντογάν αναμένεται να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, ο Ταγίπ Ερντογάν είχε επίσης κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top