ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι ΣΠΑΝΙΟ, αλλά στο παιχνίδι Απόλλων – ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο θα ΣΥΜΒΕΙ!

Κάτι ΣΠΑΝΙΟ, αλλά στο παιχνίδι Απόλλων – ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο θα ΣΥΜΒΕΙ!

Την ερχόμενη Παρασκευή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα ταξιδέψει στο Τσίρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ένα σπάνιο σκηνικό, όμως, φέρει την αποστολή της ΕΝΠ να είναι ακόμη πιο δύσκολη, μιας και ο Αντρέ Πάους πέρα από τους τραυματίες και τιμωρημένους που έχει, δεν θα υπολογίζει ακόμη δεκατρείς παίκτες.

Αυτό γιατί, όταν ήταν προγραμματισμένη η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, δεν ήταν δηλωμένοι ως παίκτες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στην ΚΟΠ οι Αμπαρτζουμιάν, Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Πίττας, Ρασμούσεν, Σαρ, Ράϊλι, Ριέρα, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Βάλτερ, Σελεστίνο και Βαλλιάνος.

Πέρα των προαναφερθέντων εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Παρασκευής είναι οι τραυματίες Αγγελή, Ανδρέου, Εκίθα και Ενόχ, καθώς και ο παίκτης που κουβαλάει τιμωρία από την περασμένη σεζόν Ρόου.

Με βάση τα πιο πάνω ο Αντρέ Πάους καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στη διάθεση του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα τους τερματοφύλακες Κλέιμαν, Πέτρου, Πιττάτζη και Άγγλου, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Κουμή, Κολοκούδια Γ., Ζάρατε, Παύλου, Κοσμά, Ουντόζι, Ελευθερίου, Ολίβα, Μέρτακκα, Πιερέττη, Νικολάου, Κολοκούδια Θ., Ξιούρου και Φράγκο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top