ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος ρόλος με «δάσκαλο» και σε ποιο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής βρέθηκε ο Νικολαΐδης

Νέος ρόλος με «δάσκαλο» και σε ποιο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής βρέθηκε ο Νικολαΐδης

Εδώ και λίγο καιρό ο Χρίστος Νικολαϊδης έχει… κρεμάσει τη σφυρίχτρα του.

Παρόλα αυτά, δεν έχει φύγει εξ ολοκλήρου από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτό, γιατί, σύμφωνα με τον καταρτισμό της Επιτροπής Διαιτησίας έχει ρόλο, θέση, πόστο στο εξής «Ορισμοί για διαιτητές Γ’ Κατηγορίας, Επίλεκτης ΣΤΟΚ και Πρωταθλήματος Ένταξης».

Παρατηρητής σε αγώνες και για να μάθει περισσότερο για όσα πρέπει να κάνει… εκπαιδεύεται από άλλους, παλιούς, παρατηρητές.

Ένας εξ αυτών που του μαθαίνει τα πάντα είναι και ο πρώην διαιτητής, Κώστας Καπιτανής, μιας και μαζί με αυτόν ήταν το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο Στάδιο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας μεταξύ του Απόλλωνα και της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Κώστας Καπιτανής ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα του Τσιρείου Σταδίου και όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα είχε μαζί του τον Χρίστο Νικολαϊδη, ο οποίος τα είπε και σε φιλικό περιβάλλον με παράγοντες και των δύο ομάδων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top