ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Themasports σας το ΕΙΠΕ για την επιστροφή στους πάγκους του Χριστάκη Χριστοφόρου – Σε γνώριμα λημέρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το Themasports σας το ΕΙΠΕ για την επιστροφή στους πάγκους του Χριστάκη Χριστοφόρου – Σε γνώριμα λημέρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εκεί όπου ταύτισε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας επέστρεψε για να την οδηγήσει ξανά σε τέτοιες στιγμές.

Το Themasports.com με την έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας σας είχε ενημερώσει για το που θα τον έβρισκε, σε ποιον πάγκο, αυτή η σεζόν τον Χριστάκη Χριστοφόρου.

Θυμηθείτε:

Το πρωτάθλημα ξεκινά και ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ονόματα κόουτς είναι χωρίς ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πλέον, ο Χριστάκης Χριστοφόρου είναι εκ νέου προπονητής της Απόλλων Ladies. Συνεχώς, ενημερωνόταν για τα πάντα, αν και ήταν είτε στον πάγκο της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα, κατακτώντας και το κύπελλο επί της συμπολίτιδας ΑΕΛ τον Μάιο του 2013, είτε σε αυτόν τον γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού μετέπειτα, είτε και ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Κύπρου.

Η σχέση του με τους διοικούντες της Απόλλων Ladies και η αγάπη του για αυτή την ομάδα, έφεραν τον Χριστάκη Χριστοφόρου να πει το «ΝΑΙ» για να βγει μπροστά εκ νέου και να παραλάβει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Η πιο κάτω φωτογραφία είναι από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής μεταξύ της Απόλλων Ladies και της Ομόνοιας, με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να μιλάει στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision που μετέδωσε ζωντανά το παιχνίδι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top