ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι ΣΠΑΝΙΟ, αλλά στο παιχνίδι Απόλλων – ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο θα ΣΥΜΒΕΙ!

Κάτι ΣΠΑΝΙΟ, αλλά στο παιχνίδι Απόλλων – ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο θα ΣΥΜΒΕΙ!

Την ερχόμενη Παρασκευή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα ταξιδέψει στο Τσίρειο Στάδιο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ένα σπάνιο σκηνικό, όμως, φέρει την αποστολή της ΕΝΠ να είναι ακόμη πιο δύσκολη, μιας και ο Αντρέ Πάους πέρα από τους τραυματίες και τιμωρημένους που έχει, δεν θα υπολογίζει ακόμη δεκατρείς παίκτες.

Αυτό γιατί, όταν ήταν προγραμματισμένη η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, δεν ήταν δηλωμένοι ως παίκτες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στην ΚΟΠ οι Αμπαρτζουμιάν, Μαϊσουράτζε, Κυριάκου, Πίττας, Ρασμούσεν, Σαρ, Ράϊλι, Ριέρα, Μουλαζίμης, Σερμπάκοφ, Βάλτερ, Σελεστίνο και Βαλλιάνος.

Πέρα των προαναφερθέντων εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Παρασκευής είναι οι τραυματίες Αγγελή, Ανδρέου, Εκίθα και Ενόχ, καθώς και ο παίκτης που κουβαλάει τιμωρία από την περασμένη σεζόν Ρόου.

Με βάση τα πιο πάνω ο Αντρέ Πάους καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στη διάθεση του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα τους τερματοφύλακες Κλέιμαν, Πέτρου, Πιττάτζη και Άγγλου, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Κουμή, Κολοκούδια Γ., Ζάρατε, Παύλου, Κοσμά, Ουντόζι, Ελευθερίου, Ολίβα, Μέρτακκα, Πιερέττη, Νικολάου, Κολοκούδια Θ., Ξιούρου και Φράγκο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top