ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Αέρας ελευθερίας για τον 41χρονο

Αφήνεται ελεύθερος ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη την Παρασκευή 28/09.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος νοσηλευτής κατηγορείται γραπτώς και αφήνεται ελεύθερος το Σάββατο 29/09.

Ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη για διερεύνηση αδικήματος παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία σε σχέση με την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα δεν θα προσαχθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί η προσωποκράτηση του.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, ο 41χρονος νοσηλευτής συνελήφθη για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.   

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει για να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο απαγωγέα των δυο ανήλικων παιδιών.

Παράλληλα ο 41χρονος φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε τον 35χρονο δράστη με φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE