ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εθνικής Νεανίδων με Ελβετία

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Εθνικής Νεανίδων με Ελβετία

Με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Τετάρτης με την Ελβετία συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων.

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στην Αττάλεια από το απόγευμα της Δευτέρας και θα παραμείνει στην Τουρκία μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, που ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση στο δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Ο Άγγελος Τσολάκης στην τελευταία προπόνηση επικεντρώθηκε περισσότερο σε θέματα τακτικής, με βάση και την εικόνα που έχει σχηματίσει για την προσεχή μας αντίπαλο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μιλώντας στις ποδοσφαιρίστριες μας ενόψει της πρεμιέρας, επανέλαβε πως η αυτοσυγκέντρωση είναι βασικός παράγοντας σε αυτές τις διοργανώσεις για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις της καλής παρουσίας.

«Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή μας απασχολεί μόνο η Ελβετία. Είναι μια δυνατή ομάδα και από τη δική μας πλευρά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Προετοιμαστήκαμε σωστά και με τους φιλικούς αγώνες είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο για τις πιο δύσκολες εξετάσεις.

Χωρίς άγχος και με πλάνο που θα αναλύσουμε, να προσπαθήσουμε για την καλύτερη δυνατή παρουσία. Είσαστε εδώ γιατί το αξίζετε, να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και με αυτοσυγκέντρωση στην προσπάθεια σας από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Τσολάκης.

Η φετινή διοργάνωση
Η Εθνική μας κληρώθηκε στο δεύτερο όμιλο μαζί με την Τουρκία, την Ελβετία και το Αζερμπαϊτζάν και θα δώσει όλους τους αγώνες της στην Αττάλεια.

Η πρεμιέρα στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι την Ελβετία, που βρίσκεται ψηλότερα στον πίνακα της UEFA σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε.

Στην προκριματική φάση συμμετέχουν 48 χώρες που κληρώθηκαν σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες.

Οι 26 ομάδες θα συνεχίσουν στον Elite round μαζί με την Ισπανία και τη Γαλλία και οι αγώνες θα γίνουν τον Απρίλιο και Ιούνιο του 2019.

Θα σχηματιστούν με κλήρωση επτά όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα εξασφαλίσει εισιτήριο συμμετοχής για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στη Σκοτία μεταξύ 16 – 28 Ιουλίου 2019.

Η Σκοτία ως διοργανώτρια χώρα, δεν λαμβάνει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

3 Οκτωβρίου
13:00: Ελβετία – Κύπρος
Στάδιο: Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi (2), χωρητικότητας 420 θέσεων

16:30: Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν
Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi (2), χωρητικότητας 420 θέσεων

6 Οκτωβρίου
13:00: Τουρκία – Κύπρος
Στάδιο: Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi (1)

13:00 Ελβετία – Αζερμπαϊτζάν

9 Οκτωβρίου
16:30 Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν
Στάδιο: Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi (2)

16:30: Τουρκία – Ελβετία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top