ΠΑΡΑ-THEMA

Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον απόηχο του «τυφώνα» Αβέρωφ – Οι απορίες του Νίκου Κατσουρίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΡΙΚ την Τρίτη (2/10).

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με δραματικό ύφος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, «βλέπω το παράθυρο να κλείνει» τονίζοντας την ανάγκη επανέναρξη των συνομιλιών.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν τις δηλώσεις του κ. Νεοφύτου ήταν και ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης.

Ο κ. Κατσουρίδης, με μεγάλη εμπειρία στο Κυπριακό, εξέφρασε μέσω κοινωνικών δικτύων ορισμένες απορίες για τις ατάκες του κ. Νεοφύτου.

«Τυφώνας ο Αβέρωφ γράφει ο Τύπος, προειδοποιεί ότι κλείνει το παράθυρο λύσης του Κυπριακού και επαινεί τον Πρόεδρο για την πολιτική του», έγραψε σε προσωπική του σελίδα.

Και κατέθεσε τις εξής απορίες: «Σε ποιον απευθύνεται; Στην ελληνική κυβέρνηση; Πιστεύω όχι; Στον Πρόεδρο όχι. Σε ποιον; Ποιος φταίει;».

Πιθανώς, ο κ. Κατσουρίδης να περίμενε να τεθεί και η Τουρκία ενώπιον των ευθυνών της. Για άλλη μια φορά, όμως, αφήνεται στο απυρόβλητο. Ποιος φταίει;

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top