Παραδόθηκαν 18 διαμερίσματα σε πρόσφυγες – Στον Στρόβολο οι νέες πολυκατοικίες

Παραδόθηκαν 18 διαμερίσματα σε πρόσφυγες – Στον Στρόβολο οι νέες πολυκατοικίες

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης παρέδωσε την Πέμπτη 4/10 σε δικαιούχους πρόσφυγες τα κλειδιά 18 διαμερισμάτων στις δύο νέες πολυκατοικίες που ανεγέρθηκαν στον Κυβερνητικό Οικισμό Στρόβολος ΙΙΙ, στην οδό Λαμπούσης 24 και 26, στη Λευκωσία.

 

Οι δύο πολυκατοικίες ανεγέρθηκαν στo πλαίσιo του Προγράμματος  «Αποτίμηση στατικής επάρκειας υφιστάμενων πολυκατοικιών των κυβερνητικών οικισμών", όπου μετά από  τεχνοοικονομική μελέτη, αποφασίστηκε ότι οι υφιστάμενες πολυκατοικίες ήταν οικονομικά ασύμφορες να επισκευαστούν.

Η κάθε πολυκατοικία αποτελείται από εννέα διαμερίσματα. Στις πολυκατοικίες έχουν τοποθετηθεί σύγχρονα υλικά ανώτερης ποιότητας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα υλικών, διαθέτουν ανελκυστήρες και έχει κατασκευαστεί χώρος στάθμευσης που καλύπτει τις ανάγκες των δικαιούχων, συμπεριλαμβανομένων και χώρων στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες. Το κόστος ανέγερσης των πολυκατοικιών και του χώρου στάθμευσης ανήλθε στο €1,4 εκ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE