ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν έχεις Σαντίκ διάβαινε!

Αν έχεις Σαντίκ διάβαινε!

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Δόξα και ΕΝΠ τελείωσε με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-1 (6/10).

Ένα ματς το οποίο ξεκίνησε και είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν επιθετικές διαθέσεις και να ψάχνουν το γρήγορο γκολ. Στο 8′ ο Πίττας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1 όπως επίσης σημαντική στιγμή χάθηκε και στο 10ο λεπτό αφού το σουτ του Ρασμούσεν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει όμως ο Ζατλ στο 11′ και ο Ασαμόα στο 14′ δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι το 0-0 παρέμεινε. Δύο καλές στιγμές για κάθε ομάδα μέσα σε λίγα λεπτά.

Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την μπάλα και προσπαθούσαν από τον άξονα να επιτεθούν. Και σε μία κάθετη που πέρασε με τελικό αποδέκτη τον Ζάρατε, ο τελευταίος έκανε το πλασέ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί παραθυράκι της εστίας του Γκρεμσλ.

Αυτή ήταν και η ευκαιρία που σήμανε την πτώση του ρυθμού αφού η μια ομάδα αλληλοεξουδετέρωσε την άλλη και είχαμε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Η Δόξα από τα άκρα προσπαθούσε να γίνει επικίνδυνη όμως η άμυνα της ΕΝΠ δεν επέτρεπε να δημιουργηθούν φάσεις στην εστία του Κλέιμαν ενώ οι στημένες μπάλες ήταν η μόνη διέξοδος απειλής για τους δύο μονομάχους.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 0-0, ένα ημίχρονο που ήταν πλούσιο σε θέαμα αλλά φτωχό σε παραγωγικότητα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες. Και ενώ κυλούσαν τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαϊσουράντζε και ο Σαντίκ το εκτέλεσε εύστοχα στο 52′ και έκανε το 1-0.

Η ΕΝΠ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Δόξα κρατούσε καλά το υπέρ της αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι από τα άκρα στο δεύτερο μέρος επιχείρησαν να βρουν το γκολ αλλά μάταια. Η Δόξα έψαχνε με αντεπιθέσεις το 2-0 όμως ο Λουίς Κάρλος σε μια περίπτωση που του παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν τα κατάφερε μιας και άργησε να τελειώσει τη φάση.

Το συγκρότημα του Πάους ήξερε πως έπρεπε να τα παίξει όλα για όλα και σε μια ανύποπτη φάση ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71ο λεπτό ο Ρασμούσε έκανε την κεφαλιά, ο Γκρεμσλ δεν απέκρουσε σταθερά και έτσι ο Ρόου από κοντά ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Κάπου εκεί είχαμε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις των ποδοσφαιριστών και πέρα από μια μεγάλη διπλή φάση της Δόξας στο 80′, όπου ο Κλέιμαν είπε διπλό »όχι» σε Παπαφώτη και Ασαμόα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει στην ισοπαλία, ήρθε ο Σαντίκ στο 90′ να σκοράρει από κοντά με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς (και 7ο στο πρωτάθλημα) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1).

Η Δόξα με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης πήρε τη νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ενώ η ΕΝΠ έχασε τον ένα βαθμό μέσα από τα χέρια της μετά από ένα λάθος στην άμυνα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ: Γκρέμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Παπαφώτης (85′ Παβλόβ), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Χατζηβασίλης (61′ Κάρλος), Ζατλ (70′ Tίνκου), Μιτρέα

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Ριέρα, Ενόχ (71′ Ρόου), Ζαράτε, Χαμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αγγελή, Ρασμούσεν (86′ Σερπάκοφ), Κυριάκου, Μαισουράτζε, Πίττας (86′ Κολοκούδιας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ασαμόα, Μιτρέα / Μαισουράτζε, Κυριάκου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top