ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος για αντίδραση, προπονητή και όσα θα γίνουν στη διακοπή!

Πετεβίνος για αντίδραση, προπονητή και όσα θα γίνουν στη διακοπή!

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην κάμερα της cytavision μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Ανόρθωση και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα που αφορούν τους ‘γαλαζοκίτρινους’.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα είδαμε ένα ντέρμπι. Δεν θα αναφερθούμε για τα αγωνιστικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ ή της Ανόρθωσης. Για τον ουδέτερο κριτή, είδε πέντε γκολ, φάσεις και πέναλτι, τα είχε όλα. Από εκεί και πέρα ως ομάδα, είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε τα προβλήματα μας και τα δουλεύουμε, θέλουμε να βελτιωθούμε και το ζητούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δούλεψε για να βελτιωθεί και έδειξε σήμερα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον χαρακτήρα να παλέψει, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν το διαχειρίστηκε και βρέθηκε να χάνει. Έδειξε τον τρόπο πως μπορεί να αντιδράσεις. Το στοιχείο της αυτοπεποίθησης, το οποίο χρειάζεται να έχεις. Δεν έγινε τίποτα, καθαρό το αυτονόητο, ήρθαμε να το δείξουμε και το κάναμε. Απλά τρεις βαθμοί στη 3η αγωνιστική, είχαμε πει ότι δεν είναι ούτε εμφανίσεις, ούτε στατιστικά τα οποία θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε δυο βδομάδες όπου θα γίνουν αρκετά πράγματα, θα πρέπει να δουλέψει αρκετά η ομάδα.»

Η αντίδραση είναι σημαντική…

«Είναι αυτό που είπα προηγουμένως, όταν δείχνεις χαρακτήρα και παίρνεις νίκες, προσθέτεις στην αυτοπεποίθηση σου. Αν κάποιος συγκρίνει, τον αποκλεισμό από την Σούντουβα, τον αποκλεισμό από την Αστάνα, την απώλεια του Σούπερ Καπ καταλαβαίνεις όταν δεν πετυχαίνεις στόχους χάνεις συνεχώς την αυτοπεποίθηση σου.  Οι νίκες θα κτίσουν αυτοπεποίθηση, ειδικά σε μια διακοπή είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταματά με νίκη, το έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές στο αρνητικό, τουλάχιστον να το ζήσουμε και στο θετικό που είναι η νίκη. Αυτή είναι η ουσία. 

Για το κεφάλαιο του προπονητή:

«Όπως είπα και προηγουμένως σε αυτή τη διακοπή θα γίνουν αρκετά. Λίγα 24ωρα υπομονή και θα τα μάθουν όλα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, γιατί περνούμε δύσκολα, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και μας υποστήριξαν από το πρώτο λεπτό.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top