ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράπονα για τη διαιτησία από Σίλντενφελντ: «Δεν είναι νορμάλ…»

Παράπονα για τη διαιτησία από Σίλντενφελντ: «Δεν είναι νορμάλ…»

Ιδιαίτερα έντονος ήταν στις δηλώσεις του στη Cytavision ο Σίλντενφελντ, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όπου εξέφρασε μεταξύ άλλων, παράπονα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε κάποια σημεία του αγώνα δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε τις λύσεις για τον Αλ Τάμαρι, ο οποίος ήταν πολύ γρήγορος.

Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι όμως νορμάλ που γίνονται τόσα διαιτητικά λάθη εναντίον μας, όχι μόνο στο αποψινό ματς.

Στον αγώνα με την ΑΕΛ, μας πήραν περίπου δέκα λεπτά από το παιχνίδι μας. Σήμερα πρέπει να διαμαρτυρηθώ ξανά για το διαιτητή για κάποιες από τις αποφάσεις του, αλλά πρέπει όμως κι εμείς να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Πάντως παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει όμως να δουλέψουμε όλοι μαζί για να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας.

Έχουμε μεγάλη σεζόν μπροστά μας και με το νέο προπονητή να έρχεται, με νέες ιδέες, νέα κίνητρα και νέο στιλ, ελπίζω να βρουμε το δρόμο μας.

Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν, όμως προσπαθούμε. Σε κάποια ματς, μας γύρισε την πλάτη η τύχη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να βελτιωθούμε και θα έρθουν και οι νίκες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top