EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:  Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

Υπό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Δευτέρα 8/10 από κεραυνό κοντά στο Γούρι.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:30 μ.μ. αφού έκαψε 50 τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικής γης καλυμμένα με άγρια θαμνώδη και χαμηλή ποώδη βλάστηση».
 
Προσθέτει ότι «για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν δέκα άνδρες του Τμήματος Δασών και πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χειρωνακτικά εργαλεία ενώ στην κατάσβεση συνέδραμαν και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών» καθώς όπως πληροφορούμαστε η περιοχή δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.