EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

EΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ:  Κεραυνός προκάλεσε φωτιά κοντά στο Γούρρι- Απογειώθηκαν και τα αεροπλάνα

Υπό έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Δευτέρα 8/10 από κεραυνό κοντά στο Γούρι.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:30 μ.μ. αφού έκαψε 50 τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικής γης καλυμμένα με άγρια θαμνώδη και χαμηλή ποώδη βλάστηση».
 
Προσθέτει ότι «για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν δέκα άνδρες του Τμήματος Δασών και πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χειρωνακτικά εργαλεία ενώ στην κατάσβεση συνέδραμαν και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών» καθώς όπως πληροφορούμαστε η περιοχή δεν ήταν εύκολα προσβάσιμη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE