ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση της υγείας του πεζού – Βγήκε για πρωινό περίπατο

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πεζού, ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα, λίγα μέτρα αφότου είχε βγει από το ξενοδοχείο του, το πρωί της Τρίτης (9/10), στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Αρμόδια πηγή με την οποία επικοινώνησε το ThemaOnline, ανέφερε ότι η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (8:30) είναι ότι το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως σοβαρό.

Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση, θέλει τον άτυχο τουρίστα να είχε βγει γύρω στις 7 το πρωί για να απολαύσει τον πρωινό του περίπατο, όταν κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία, όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος τον χτύπησε.

Άμεσα στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας, όπου ξεκίνησαν τις επί τόπου έρευνες.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ Sheikh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah.

BEST OF TOTHEMAONLINE