ΚΟΣΜΟΣ

Μια πόλη που αγαπά τις γάτες- Προσέλαβαν υπάλληλο να τις φροντίζει και να τις χαϊδεύει

Μια πόλη που αγαπά τις γάτες- Προσέλαβαν υπάλληλο να τις φροντίζει και να τις χαϊδεύει

Οι αρμόδιοι της μικρής πόλης Ζελενογράντσκ, που βρίσκεται στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, έβαλαν μια ασυνήθιστη για πολλούς αγγελία, μέσω της οποίας ζητούσαν έναν υπεύθυνο φροντίδας για τις γάτες της πόλης, η οποία είναι γνωστή για τα ζωοφιλικά της αισθήματα.


Το άγαλμα γάτας που υπάρχει στο κέντρο της πόλης, αλλά και το γεγονός ότι στον θυρεό της πόλης υπάρχει μια γάτα, δείχνει την αγάπη των κατοίκων της για τις γάτες, πολλές από τις οποίες είναι αδέσποτες και χρειάζονται φροντίδα.

Η αγγελία δεν πέρασε απαρατήρητη. Υποβλήθηκαν συνολικά 80 αιτήσεις για την θέση του υπευθύνου. Τελικά ως υπεύθυνη φροντίδας για τις γάτες της πόλης επελέγη η κάτοικος της Σβετλάνα Λογκουνόβα, στην οποία έδωσαν ένα ποδήλατο, μια στολή, ένα πράσινο φωσφοριζέ μπουφάν, ένα μαύρο παπιγιόν και ένα καπέλο, ώστε να ξεχωρίζει.

Παράλληλα της διέθεσαν μηνιαίως ένα κονδύλιο της τάξεως των 5.700 ρουβλίων (75 ευρώ) για να παρέχει τις απαραίτητες φροντίδες στις γάτες της πόλης που περιλαμβάνουν φαγητό, χάδια, βόλτες μέσα στο καλαθάκι του ποδηλάτου.

Η ίδια η Λογκουνόβα βέβαια μπορεί να επελέγη για τη θέση αυτή μεταξύ των 80 υποψηφίων, αλλά όπως λέει η ίδια "θα χρειαστώ ένα χέρι βοηθείας, μιας και μόνη μου δεν μπορώ να φροντίζω ξεχωριστά την κάθε γάτα της πόλης".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top