Η πρώτη φωτογραφία του μικρού Λαμπρινού- Πανευτυχής η Άντρεα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρώτη φωτογραφία του μικρού Λαμπρινού- Πανευτυχής η Άντρεα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύζυγος του Γιώργου Μερκή, δημοσίευσε το Σάββατο (13/10) την πρώτη φωτογραφία του μικρού Λαμπρινού.

Από την Δευτέρα (8/10) το ζεύγος Μερκή, κρατά στα χέρια του τον καρπό του έρωτά τους!

Η Άντρεα δημοσίευσε το ποδαράκι του βρέφους και ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές τους!

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει και τον γιατρό της!

Επίσης, ευχήθηκε σε όλους όπως εκπληρώσουν τα σχέδιά τους και δήλωσε πιο ολοκληρωμένη από ποτέ!

'The littlest feet make the biggest footprints 👣 in our ❤️ Ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα σας! Το δικό μου όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε και νιώθω πιο ολοκληρωμένη από ποτέ! Εύχομαι ολόψυχα να εκπληρώσετε τα δικά σας και να νιώσετε αντίστοιχη ευτυχία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου @drstylianides όχι μόνο για την στήριξη του κατά την διάρκεια του τοκετού, αλλα για ολα όσα έκανε για εμάς 9 μήνες τώρα! Είσαι υπέροχος', έγραψε η Άντρεα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE