ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μάχη στην Εντατική δίνει ο 19χρονος μετά τη σφοδρή σύγκρουση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μάχη στην Εντατική δίνει ο 19χρονος μετά τη σφοδρή σύγκρουση

Στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης νοσηλεύεται 19χρονος, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (12/10), με συνεπιβάτη συνομήλικο του, στη λεωφόρο Σαλαμίνος, στη Λευκωσία .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, με συνεπιβάτη συνομήλικο του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, απόλεσε τον έλεγχο του οχήματος του μετά από αριστερή στροφή.

Το όχημα, αφού πλαγιολίσθησε κτυπώντας στο πεζοδρόμιο αποκόπτοντας εννέα μεταλλικούς πασσάλους, ενώ στη συνέχεια χτύπησε σε δέντρο για να ακινητοποιηθεί σε περιτοίχισμα.

Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 19χρονος οδηγός εξακολουθεί να βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης, ενώ ο συνοδηγός, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top