ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτες αντιδράσεις από τα κόμματα για την έκθεση Γκουτέρες

Πρώτες αντιδράσεις από τα κόμματα για την έκθεση Γκουτέρες

Δόθηκε την Δευτέρα 15/10 στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας ανεπίσημο αντίγραφο της έκθεσης του Γνεικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα στο κυπριακό από τις 21 Μαΐου 2018 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντας έτους.

Ικανοποίηση από Κυβέρνηση:

Μιλώντας στο «Τρίτο» του ΡΙΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου εξέφρασε την ικανοποίηση του και τόνισε ότι η έκθεση αποτελεί απάντηση στις ανησυχίες ότι δεν θα υπάρξει βιώσιμη συμφωνία.

Προτείνει διεθνή διάσκεψη η ΕΔΕΚ:

Από πλευράς του ο κ. Σιζόπουλος τόνισε πως πρέπει να απαιτήσουμε μια διεθνή διάσκεψη με τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να τεθεί στο τραπέζι η χαλαρή ομοσπονδία.

ΑΚΕΛ: Ακόμα μια ευκαιρία από Γκουτέρες

Το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΑΚΕΛ Τουμάζος Τσιελεπής έκανε λόγο για ακόμη μία ευκαιρία από πλευράς ΟΗΕ την οποία και πρέπει να αξιοποιήσουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top