ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ΜΙΛΗΣΕ για το «στημένο» παιχνίδι Παρί ΣΖ – Ερυθρός Αστέρας

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ΜΙΛΗΣΕ για το «στημένο» παιχνίδι Παρί ΣΖ – Ερυθρός Αστέρας

Για την έρευνα της UEFA σχετικά με ενδεχόμενο «στήσιμο» του αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Μοχάμεντ Μπεν.

Το θέμα είχε αποκαλύψει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» αναφέροντας πως η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει ως ύποπτο για χειραγώγηση το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα έχον γίνει γνωστά από το σχετικό ρεπορτάζ, υψηλόβαθμο στέλεχος του σερβικού συλλόγου πόνταρε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με πέντε γκολ διαφορά. Όπως και συνέβη, καθώς η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχασε με 6-1.

«Μας έχει ζητηθεί από τον Ερυθρό Αστέρα να μην τοποθετηθούμε γι’ αυτό το ζήτημα. Ο,τι έμαθα, ήταν από τον Τύπο. Όταν διαβάζεις τέτοια πράγματα, εκπλήσσεσαι. Ποτέ στην καριέρα μου σε Γαλλία και Ελλάδα δεν αντιμετώπισα τέτοιες καταστάσεις. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορούν να στηθούν παιχνίδια. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα και για όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει ζήλια» είπε στην «L’ Equipe» ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top