ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tέτοιο ΠΑΙΧΤΑΡΑ δεν έχουμε…

Tέτοιο ΠΑΙΧΤΑΡΑ δεν έχουμε…

Πάει να αλλάξει την άποψη πολλών η Εθνική Κύπρου, με την εικόνα που παρουσίασε στα εκτός έδρας παιχνίδια με Βουλγαρία και Σλοβενία. Θα νιώθαμε καλύτερα, αν έπαιρνε περισσότερους βαθμούς η ομάδα του Μπεν Σιμόν, στα εν λόγω ματς. 

Ξέρετε με ποιον παίχτη της Σλοβενίας… τρελαθήκαμε; Με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Γιόζιπ Ίλισιτς, ο οποίος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε «μαγικά» πράγματα. Απώλεσε και δυο σπουδαίες ευκαιρίες, τη μια την έσωσε ο Παναγή, στην άλλη σούταρε έξω… 

Θυμόμαστε τον συγκεκριμένο παίχτη, από τα περσινά παιχνίδια του Απόλλωνα με την Αταλάντα στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ. Είχε «ματώσει» τα δίχτυα του Μπρούνο Βάλε και στα δυο ματς. 

Σίγουρα τον θυμήθηκε κι ο Γιώργος Βασιλείου, όταν τον… συνάντησε χθες βράδυ μέσα στο γήπεδο. Ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα, «κέρδισε» έξυπνα την αποβολή του Σλοβένου παιχταρά, λίγο πριν το φινάλε. Ο Ίλισιτς βγάζει το ψωμί του στην Ιταλία, τα τελευταία 7 χρόνια. Πριν πάει στην Αταλάντα, πέρασε από Παλέρμο και Φιορεντίνα. 

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top