ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο πρακτορείο και το «ρήμαξαν»

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο πρακτορείο και το «ρήμαξαν»

Διάρρηξη Πρακτορείου και κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού ύψους 2.680 ευρώ διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης 18/10 ότι διαρρήχτηκε πρακτορείο στην Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο μεταξύ των ωρών 22:00 της Τετάρτης 17/10 με 08:30 το πρωί της Πέμπτης 18/10.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι παραβιάστηκε η πίσω μεταλλική πόρτα πιθανόν με αιχμηρό αντικείμενο και κλάπηκαν 2.680 σε χαρτονομίσματα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE