40χρονος κουνούσε το μόριο του μπροστά σε αστυνομικούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

40χρονος κουνούσε το μόριο του μπροστά σε αστυνομικούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας μεθυσμένος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και κουνούσε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στους έκπληκτους αστυνομικούς.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα στις 9/10 στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου αστυνομικοί σταμάτησαν άνδρα που κινείτο πεζός πλησίον του μετρό.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που του έκαναν, ο 40χρονος Daniel Gallagher κατέβασε το παντελόνι και εσώρουχό του επιδεικνύοντας το πέος του σε αυτούς.

«Ξαφνικά άφησε χάμω την τσάντα του και ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα του δείχνοντας σε όλους μας τα γεννητικά του όργανα», ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου ένας εκ των αστυνομικών.

Δικαστήριο το οποίο του επέβαλε πρόστιμο 230 ευρώ στον 40χρονο, ο οποίος απολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE