Τα «πήρε» ο Κύπριος παίκτης του Nomads με την Αλεξανδράκη – «Εννά την σκοτώσουμε;»- VIDEO

Τα «πήρε» ο Κύπριος παίκτης του Nomads με την Αλεξανδράκη – «Εννά την σκοτώσουμε;»- VIDEO

Χαμός στον αγωνιστικό χώρο με τον Κύπριο Δημήτρη Μαρμαρά να ανεβάζει τους τόνους στην αδικία.

Αγώνισμα επικράτειας περιελάμβανε το 'μενού' του επεισοδίου της Πέμπτης, 18/10, του Nomads, με τις δύο ομάδες να παλεύουν σκληρά για να αποφύγουν την αφιλόξενη Σαβάνα.

Η επικράτεια κρίθηκε σε έναν αγώνα χαντμπολ για γερά νεύρα, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς ισόπαλες.

Οι Κροκόδειλοι, ωστόσο, ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-9 και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Νησί για τις επόμενες ημέρες.

Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και ήταν πάρα πολύ σκληρό, με αποτέλεσμα καθόλη τη διάρκεια να υπάρχουν καβγαδάκια μεταξύ των παικτών.

Σε ορισμένες στιγμές, μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ και λίγο έλειψε να έχουμε σύρραξη. Ο Κύπριος Δημήτρης Μαρμαράς όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέφυγε αγωνιστικά, παίζοντας σκληρά, παρενέβη. 

Δείτε το σχετικό επεισόδιο στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.