Το καυτό φιλί με το οποίο ευχήθηκε η Εύα Κυριάκου στον Χρίστο Χρίστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καυτό φιλί με το οποίο ευχήθηκε η Εύα Κυριάκου στον Χρίστο Χρίστου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα γενέθλιά του έχει την Παρασκευή, 19/10 ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Η σύζυγός του Χρίστου Χρίστου, Εύα Κυριάκου επέλεξε να του ευχηθεί και διαδικτυακά για τα γενεθλιά του με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Η Εύα Κυριάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το γαμήλιο τους πάρτι που έλαβε χώρα στις 6 Οκτωβρίου.

Στην φωτογραφία δίνει ένα καυτό φιλί στον σύζυγό της.

Σχετικό άρθρο: Παντρεύτηκαν ο Χρίστος Χρίστου και η Εύα Κυριάκου – Απαστράπτουσα η νύφη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην λεζάντα της φωτογραφία σχολίασε η τραγουδίστρια: «Σου εύχομαι σε αυτά τα γενέθλια και σε όσα θα ακολουθήσουν να είμαι εδώ να σου κρατάω το χέρι ότι και αν συμβεί. Χρόνια Πολλά, Πρίγκιπά μου!!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE